Okul Aile Birliği Genel Kurulu Seçimlerimizi okulumuz konferans salonunda öğretmen ve velilerimizin katılımıyla gerçeleştirdik. Eski yönetime emekleriden dolayı teşekkür ederiz. Yeni seçilen okul aile birliği kurulumuza da başarılar dileriz.

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 3. sınf öğrencilerimize Verimli ders çalışma teknikleri dersleri verilmeye başlandı. Öğrencilerìmiz verimli ders çalışarak çalışmaya başlamayı,devam ettirmeyi,daha iyi öğrenmeyi,zamanı iyi kullanmayı, unutmamayı sağladığını öğrenerek kendi verimli ders çalışma planlarını yapmaya başladılar. Kendi planlamalarını yaparken,öğretmenlerinden,ailelerinden ve rehber öğretmenlerinden nasıl destek alacabileceklerini kavradılar.

Okulumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimimiz tarafından 1.sınıf öğrencilerimizin derslerine katılım sağlandı. Öğrencilerimize Psikolojik danışmanlık ve Rehber öğretmen kavramları anlatılarak, olumsuz duyguylarıyla başetmeye çalıştıklarında yalnız olmadıklarını ve rehber öğretmenlerinin her zaman paylaşmak için yanlarında olduklarını öğrendiler.

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılına okul bahçemizde yapılan törenle başladı.

Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılarla dolu bir sene diliyoruz.

Okul idareci ve öğretmenlerimiz yeni eğitim öğretim yılını birlikte yaptıkları bir kahvaltıyla güzel bir başlangıçla karşıladılar.

Tüm öğrenci öğretmen ve velilerimize yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun diliyoruz.

2023-2024 eğtim öğretim yılı 1.Sınıf öğrencilerimiz Uyum Haftası Programını Okul Müdürümüz Hasan Ali Bayrak velilerimizle yaptığı toplantıda başlattı.

1.Sınıf Uyum Haftası kapsamında Rehberlik Servisimiz tarafından Veli  Semineri yapıldı.

Eski  Okul müdürümüz Sükrü ORUÇ' a okulumuzda yapmis oldugu çalismalardan dolayi teşekkürlerimizi sunar, yen atanmis oldugu okulunda basarilar ve mutluluklar dileriz.

Okulumuza yeni atanan Okul Müdürümüz Hasan Ali BAYRAK'a hoşgeldiniz diyor, sağlıklı ve  başarılı yıllar dileriz.

Sayın 1. Sınıf Velilerimiz:
MEB Tarafından yayınlanan "Uyum Haftası Uygulama
Programı" na göre, 4 Eylül Pazartesi günü
öğrencilerimiz okula gelmeyecek, sadece
VELİLERİMİZ gelecektir. Saat:10:00'da, Konferans
Salonumuzda sadece siz VELİLERİMİZE yönelik Eğitim
olacaktır. 5 Eylül Salı günü itibariyle ÖĞRENCİLERİMİZ
sınıflarında derslerine başlayacaktır.

1. Sınıf Öğrenci Listelerimiz

2023-2024 Anasınıfları Listelerimiz

Haz

2022/2023 Eğitim ve Öğretim yılı yapılan tören ile sona erdi. Öğrencilerimize güzel bir tatil dileriz.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'in 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı takviminin tarihlerine göre okullar, 11 Eylül 2023 Pazartesi günü başlayacak.

Yarıyıl tatili 19 Ocak 2024 Cuma günü, ikinci dönem ise 5 Şubat 2024 Pazartesi günü başlayacak.

Söz konusu eğitim yılı 14 Haziran 2024 Cuma günü sona erecek.

Haz

Okul Müdürümüz Şükrü Oruç 'a veda zamanı.

Müdürümüze okulumuza verdiği tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca tüm öğretmen,personel,veli ve öğrencilerimize herzaman her konuda özveriyle destek olduğu için de ayrıca teşekkür ederiz. Müdürümüz Şükrü ORUÇ'a plaketini takdim ederek kendisini yeni kurumuna uğurluyoruz. Yeni kurumunda da başarı ve mutluluklar dileriz.

Haz

4.Sınıf Öğrencilerimizi  bir üst öğretimlerine Uğurluyoruz. Tüm öğrencilerimize başarılı ve mutlu bir eğitim öğretim hayatı dileriz. Yolunuz açık olsun çocuklar..

Haz

Altayçeşme İlkokulu olarak hazırladığımız "İlk İz" Okul Dergimizin 3.sayısını çıkarmış bulunmaktayız. Dergimizin oluşumunda katkısı olan Okul Müdürümüz Şükrü ORUÇ ve  genel yayın kurulu üyelerimize çok teşekkür ederiz.

Altayçeşme İlkokulu olarak "İZLERİMİZİ" bırakmış olmanın haklı gururu ile hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyoruz.