3D Sınıfımız 23 Nisan Kutlaması

1C Sınıfımız 23 Nisan Kutlaması

1A Sınıfımız 23 Nisan Kutlaması

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı törenimizi okulumuz bahçesinde tüm öğrenci,öğretmen  ve velilerimizin çoşkuyla gerçekleştirdik.

May

İlçemizde düzenlenen ilkokullar arası İFET yarışmalarında 2.sınıflar Maltepe İlçe 2.si  olan 2.sınıf öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz

May

Okulumuzda, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimimiz tarafından tüm 4. Sınıflarımıza  "Meslek tanıtımı" kapsamında geleceğin meslekleri tanıtılmakta, öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerinin hangi meslek gruplarına ait olduğu ve hedeflerimiz üzerine konuşarak derslerimize devam etmekteyiz.

May

Kut'ül Amare Zaferi'. 29 Nisan 1916'da yasanmis olan ve Osmanli Devletinin son 200 yil içerisinde kazandigi zaferlerin en önemlilerinden biri olarak gördügümüz Kut'ül Amare, yine anakkale Destanindan sonra tarihimizde yasanmis en büyük zaferlerden biri olarak nitelendirebilecedimiz bir zafer. 104. Yil kutlu olsun ca 1/C © 4/D sinifi ogretmen ve ogrencilerimizi tebrik edivoruz.