8 Mart Kadinlar Günü nedeniyle okulumuzda program düzenlendi.

8 Mart Kadinlar Günü programinIn hazirlanmasinda emegi geçen 1 - D ve 1 - E sinifi ögretmen ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Emekli olan ögretmenlerimiz Sibel KINAY ve Gül

ERDOGAN, emekli olan müdür yardimcimiz Murat

ONER bugün bizleri ziyaret ettiler. Okul Müdürümüz Hasan Ali BAYRAK tarafindan kendilerine Hizmet Seref Belgeleri takdim edildi. Nazik ziyaretlerinden oturu kendilerine ok tesekkur ediyor, emeklilik yasantilarinda mutluluklar diliyoruz.

3.Sınıflarımızın Atasözleri ve Deyimler Sergisi

LÖSEV İncileri Bilgilendirme Semineri okulumuzda velilerimizin katılımıyla Lösev İncileri Koordinatörü sayın Şerife Merkit KİREMİTÇİ tarafından okulumuzda gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz 4. Sınıf öğrencilerimize, Psikolojik Danışmanlık Rehberlik Birimimiz tarafından beklentilerini  gözeterek gelecekte olmak istedikleri tüm meslek grupları tanıtılarak geleceğe dair planladıkları tercihleri için  ilgi ve yeteneklerine hangilerinin  daha uygun olduğunu, gerekli teknik ve öğretim yöntemleriyle yakından tanıyarak öğreniyorlar.

Okul Meclisimizin Şubat Ayı Etkinliği

Şbt

Okulumuz Veli Akademileri kapsaminda Kinik Psikolog Sayın Ayçanur ŞAVLIK “ Çocuklarda Oyunun Yeri ve Önemi konusunda degerli bilgilerini okulumuz konferans salonunda velilerimizle paylasti.

Şbt

4.Sınıf öğrencilerimiz Trafik Eğitim Parkında eğitim aldı.

Okul Meclisi Toplantimiz

Ogrencilerde sorumluluk duygusunun gelismesini saglamak, kendi kendilerini elestirme ve kontrol edebilme yetilerini gelistirmek ögrencilere dersleri sevdirmek, benimsetmek sicak bir atmosfer içinde çalisma ve kisisel atilimlar yapabilme aliskanlig kazandirmak amacinda olan okul meclisimiz Subat ay etkinlik planinda, ögrenciler arasinda kargilikli saygili ve olçulu olabilme, anlayisla hareket edebilme aliskanliklarint kazandirmak ve zor durumlarla karsilastigimizda bas edebilme becerilerini gelistirmek amactyla çesitli etkinlikler düzenledi.

Şbt

Okulumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi, öğrencilerin bilinçli teknoloji kullanımı ve sınırlandırılması konusunda, süre kullanımlarının ne zaman fayda? Ne zaman zarara dönüşebileceğini çeşitli etkinlikler ve görsellerle destekleyerek sınıf rehberliği çalışmalarına devam ediyor.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından öğrnecilerimize Akran Zorbalığı Önleme Eğitimi verilmektedir.

2023-2024 Egitim-Ögretim Yılı

1. Dönem Kapanis Töreni Kaymakamimiz Sn. Bahri Tiryaki, İl Milli Egitim Sube Müdürümüz Sn. Leyla Bostan, lIçe Milli Egitim Müdürümüz Sn. Murat Altinöz, Sube Müdürlerimiz ve Okul Müdürlerimizin katilimtyla okulumuzda gerçeklesmistir.

Okulumuz Okul Meclis Başkanımız 3B sınıfı öğrencimiz Nehir AKDAĞ Maltepe İlçesi İlkokullar Okul Meclis Üyesi olarak ve İlkokullar Öğretmen temsilcisi Meclis Üyesi  Rehber öğretmenimiz Yasemin ŞENOL ile birlikte, Maltepe Kaymakamımız Sayın Bahri TİRYAKİ ve İlçe MEB Müdürümüz Sayın Murat ALTINÖZ 'ünde katılım gösterdiği ilçe Öğrenci Meclisi toplantısına katıldılar. Okullarda yapılması planan çalışmaların üzerinde durulduğu toplantıda öğrencimiz Nehir AKDAĞ da pek çok konuda görüşlerini ifade etmiştir.

1B Sınıf Öğrencilerimiz  Okuyor Yazıyor

Okulumuz 3/D sinifi ögrencileri Milli Kültürümüzü daha yakindan tanimak ve tanitmak amaciyla

Türk Kahvesi Günü düzenlediler.