İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında eğitim,okulumuz veli akademileri kapsamında okul konfrenas salonumuzda velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje ile uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda, anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesi ve farkındalığının artırılması hedeflenmektedir. Anneler aracılığıyla, uyuşturucu kullanımının erken tespiti ve bağımlılık sarmalına yakalanmadan çocuğa müdahale edilmesi amaçlanmaktadır.

Okulumuz Rehberlik Servisi 2. Sınıf öğrencilerimizle “Sınırlarımız” konusunu işledi. “ Sınır nedir? İnsanlar arasındaki sınır nasıl olur? Bu sınırları ihlal etmek ne demektir? Gibi soruların yanıtlandığı Rehberlik derslerinde her bireyin kendi kişisel sınırları olduğu, bunu korumak için neler yapması gerektiği öğrencilere uygulamalı bir şekilde çeşitli etkinliklerle kavratıldı.

Okulumuzda okul aile birliği ve okul idaremiz tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamasını gerçekleştirildi. Bu özel günü daha da anlamlı hale getirerek tüm öğretmenlerimizi bir kahvaltı etkinliğinde buluşturan başta Okul Müdürümüz Sayın Hasan Ali BAYRAK 'a, değerli Müdür yardımcılarımıza ve Okul Aile Birliğimize çok teşekkür ederiz.

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun

Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizle birlikte okulumuzun bahçesinde yapılan programla saygı ve minnetle andık.

Sınıflarımızdan gelen temsilcilerimizle Okul Meclisimizi oluşturduk. Okul Meclis seçimlerimizi yaparak Okul Meclis Başkan,başkan yardımcısı ve üyelerimizi seçtik. Okul Meclis Başkanımız 3B sınıfı öğrencilerimizden Nehir AKDAĞ seçilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.

2023- 2024 egitim ögretim yil Okul Aile Birligi Yönetim Kurulu üyelerimizle kahvalti etkinliginde bir araya gelerek yen egitim ögretim yilindaki planlarimiz hakkinda istisarede bulunduk.

Cumhuriyetimizin 100.Yılını tüm öğrenci,öğretmen ve velilerimizin katılımıyla okulumuzda yapılan çoşkulu bir törenle kutladık.

Okulumuz Veli Akademileri kapsamında ;

27 Ekim  2023, Cuma  günü,saat 10.00 da

Okul Müdürümüz Hasan Ali BAYRAK ve Psikolojik Danışmanımız  Sayın Gamze ALEMDAROĞLU , trafından "Okul Kuralları ve Çocuklarda sınır koyma" konularında değerli bilgilerini  velilerimizle paylaştı.

Maltepe Belediyesi Bando Takımı Cumhuriyetimizin 100.Yılı şerefine okulumuzu ziyaret ettiler. Cumhuriyet Bayramı kutlama hazırlıklarımıza renk kattılar.

3C Sınızı öğrencilerimiz,Ömerli gölü yakınında yüksek ağaçlar ile kaplı doğayla iç içe bir köy olan Bojour Köyünde doğayla içiçe bir gün geçirdi.  Öğrencilerimiz bu köyde; eğlenerek  çeşitli köy oyunlarını oynadıkları temiz hava ve oksikjen dolu bir gün geçirdi.

Okul Aile Birliği Genel Kurulu Seçimlerimizi okulumuz konferans salonunda öğretmen ve velilerimizin katılımıyla gerçeleştirdik. Eski yönetime emekleriden dolayı teşekkür ederiz. Yeni seçilen okul aile birliği kurulumuza da başarılar dileriz.

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 3. sınf öğrencilerimize Verimli ders çalışma teknikleri dersleri verilmeye başlandı. Öğrencilerìmiz verimli ders çalışarak çalışmaya başlamayı,devam ettirmeyi,daha iyi öğrenmeyi,zamanı iyi kullanmayı, unutmamayı sağladığını öğrenerek kendi verimli ders çalışma planlarını yapmaya başladılar. Kendi planlamalarını yaparken,öğretmenlerinden,ailelerinden ve rehber öğretmenlerinden nasıl destek alacabileceklerini kavradılar.

Okulumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimimiz tarafından 1.sınıf öğrencilerimizin derslerine katılım sağlandı. Öğrencilerimize Psikolojik danışmanlık ve Rehber öğretmen kavramları anlatılarak, olumsuz duyguylarıyla başetmeye çalıştıklarında yalnız olmadıklarını ve rehber öğretmenlerinin her zaman paylaşmak için yanlarında olduklarını öğrendiler.

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılına okul bahçemizde yapılan törenle başladı.

Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılarla dolu bir sene diliyoruz.

Okul idareci ve öğretmenlerimiz yeni eğitim öğretim yılını birlikte yaptıkları bir kahvaltıyla güzel bir başlangıçla karşıladılar.

Tüm öğrenci öğretmen ve velilerimize yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun diliyoruz.