23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı tüm halkımızın katılımıyla okul bahçemizde  çoşkulu bir törenle kutlandı.

Okul Meclisi Üyelerimiz, 1-7 Nisan Kanser Haftası nedeniyle düzenlendikleri etkinlikte, bilgilendirici yazılar ve afişler hazırlayarak sınıf panolarında sergilediler.

1C Sınıfı Saatleri Öğreniyor

3C Sınıfı öğretmen ve öğrencilerimiz Kütüphane Haftası nedeniyle etkinlikler düzenledi.

Türkiye Tenis Federasyonu 27-30 Mart 2024 Izmit Tens Klübü 8-9-10 ya§ hafta sonu turnuvasi 9 Yas Erkekler Ata Berk Kurt ve 9 Yas kizlar Defne Su Sen birinci olarak tamamlamistir. Ogrencilerimizi tebrik ediyoruz.

3-D Sinifi ögrencilerimiz Sunay Akin

Oyuncak Müzesi ve Baris Manço Müzesini ziyaret ettiler.

4.sınıf ögrencilerimiz Kadiköy Afet Egitim Parkini ziyaret ettiler. Afet çantasinda neler oldugunu anlatan eglenceli bir oyun oynadiktan sonra afetlerin oncesi, sirasi ve sonrasini anlatan 5D sinemada kisa bir film izlediler. Ardindan deprem deneyim odasinda temel afet bilinci egitimi alarak depremde ne yapmalarini gerektigini ögrendiler. Sorulan ödüllü soruya dogru cevap veren ögrencimizi tebrik ediyoruz.

18 Mart Çanakkale Sehitlerini, Çanakkale Zaferinin 109. yil dönümünde okulumuzda yapılan törenle saygrı ve minnetle andık.

Maltepe ilçesi Ögrenci Meclisi toplantisi

"Akran Zorbalığı " konu başlığıyla Sehit Mustafa Kaymakç Anadolu imam Hatip Lisesinde Kaymakamimiz Sn. Bahri Tiryaki, Maltepe Belediye Baskan Yardimcisi Sn. Savas Eroglu, ilge Milli Egitim Müdürümüz Sn. Murat Altinöz, meclis baskanlari, ögretmen ve idarecilerin katılımı ile gerçeklesti. Toplantıya Meclis Üyesi olan Okul Meclis Başkanımız Nehir AKDAĞ ve Rehber Öğretmenimiz Yasemin ŞENOL ;da katılarak görüş ve önerilerini paylaştı.

Ögretmenlerimiz  ve Safak

Özsoy ve Aslı Vargel  Istanbul il Milli Egitim Müdürlügü Erasmus+

Akreditasyon Projesi  için Bulgaristan in Veliko Tornova kentinde is basi gözlem çalismalarina katildilar.

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü Programı 2D sınıfı öğrenci ve öğretmeni tarafından düzenlenerek sergilenmiştir. Öğrenci ve öğretmenimizi bu güzel anma programdan dolayı tebrik ederiz.

8 Mart Kadinlar Günü nedeniyle okulumuzda program düzenlendi.

8 Mart Kadinlar Günü programinIn hazirlanmasinda emegi geçen 1 - D ve 1 - E sinifi ögretmen ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Emekli olan ögretmenlerimiz Sibel KINAY ve Gül

ERDOGAN, emekli olan müdür yardimcimiz Murat

ONER bugün bizleri ziyaret ettiler. Okul Müdürümüz Hasan Ali BAYRAK tarafindan kendilerine Hizmet Seref Belgeleri takdim edildi. Nazik ziyaretlerinden oturu kendilerine ok tesekkur ediyor, emeklilik yasantilarinda mutluluklar diliyoruz.

3.Sınıflarımızın Atasözleri ve Deyimler Sergisi

LÖSEV İncileri Bilgilendirme Semineri okulumuzda velilerimizin katılımıyla Lösev İncileri Koordinatörü sayın Şerife Merkit KİREMİTÇİ tarafından okulumuzda gerçekleştirildi.