İSTANBUL / MALTEPE - Altay Çeşme İlkokulu

May

1A Sınıfı öğrencilerimiz Anneleri için rengarenk laleler yaptılar.

May

3 A sınıfımız uzaktan eğitimlerine yaptıkları çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

May

2D sınıfımız uzaktan eğitim yoluyla  kültürel mirasımız olan yöresel kıyafetleri öğrendi.

Velimiz Canan MERMİ ve Öğrencimiz İpek MERMİ Hemşin Yöresine ait kadınların başlarına taktıkları PUŞİYİ tanıttılar.

Anasınıflarımız Etkinliklerine devam ediyor

May

2021-2027 yıllarını kapsayan Erasmus+ Okul Eğitimi alanlarında Altayçeşme İlkokulu Müdürlüğü olarak yaptığımız akreditasyon başvurusu Ulusal Ajans tarafından kabul edilmiştir.

Öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

Ağu

Covid 19 Salgın hastalığı nedeniyle okulumuzda  Psikososyal Destek Programı uygulanmaya başlandı. Okul Psikolojik Danışmanlarımız tarafından,öğretmenlerimize hijyen,maske ve mesafe kurallarına uyarak iki ayrı sınıfta Programımızın öğretmen oturumlarını  gerçekleştirerek bilgilendirmede bulundular. Covi19 Salgın hastalığının öğretmenler,çocuklar ve ebevynler üzerindeki yarattığı olumsuz etkileri azaltmayı hedeflediğimiz psikososyal programımız yıl boyunca devam edecektir.

Mrt

Sevgili Öğretmenler,öğrenciler ve veliler, uzaktan eğitim süreci EBA TV de başladı. Her sınıf düzeyine ait ders programına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşanilirsiniz.

Şbt

Okulumuz 2.Dönem Rehberlik Hizmetleri Yürütme Kurulu Toplantısı tüm kurul üyelerimizin katılımıyla 10 Şubat 2020 tarihinde yapıldı. Toplantıda öğrencilerimizin ilgi,yetenek,değer,akademik başarı ve kişilik özelliklerine göre yapılacak etkinlikler belirlenerek 2. Dönem çalışmlaları planlandı.

Mrt

Aileler için hazırlanmış olan programda 8 hafta boyunca 7-11 yaş çocukların zihinsel,sosyal ve fiziklsel gelişimleri konusunda bilgi aktarılacağı gibi,annelerin çocuk yetiştirirken karşılaştıkları güçlükleri sorunları da paylaşacakları grup destek çalışması şeklinde yapılacaktır. Aile eğitim programımız 12.03.2019-14.05.2019 tarihleri arasında yapılması planlanmaktadır.

Şbt

OKULUMUZDA VELİ AKADEMİLERİ KAPSAMINDA MALTEPE REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRÜ SERKAN AZAP BEY TARAFINDAN ´´HUZURLU AİLE´´ SEMİNERİ VERİLMİŞTİR.