4E Sınıfı Öğremcilerimizi bir üst eğitim kurumuna uğurlamaya hazırlanıyoruz

Haz

4A Sınıfı öğrencilerimizi sevgi ve neşeyle bir üst eğitim kurumuna uğurlamaya hazırlanıyoruz.

Yolunuz Açık Olsun Güzel Çocuklar....

Haz

Öğrenci ve öğretmenlerimiz yüz yüze ve uzaktan eğitimi birlikte yürütmeye devam ediyorlar.

Haz

2B Sınıfı öğrencilerimiz Okul bahçemizdeki tavşanları beslediler.

Haz

Öğrencilerimize Bilinçli Teknoloji ve Güvenli internet kullanımı Sunumu Yapıldı.

Okul Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmenleri tarafından öğrencilerimize, Bilinçli Teknoloji ve Güvenli internet kullanımı ile ilgili sınıflarımızda y bilgilendirme sunumu yapıldı.

Özel Eğitim ve Rehberlik  Genel Müdürlüğünün Rehberlik Hizmetleri ve AR-GE daire başkanlıklarınca UNİCEF desteğiyle bilinçli internet kullanımı için her kademede öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik e-broşürler hazırlanmıştır. Hazırlanan 12 e-Broşür içerisine Genel Müdürlüğümüzce üretilen, karekod ve link kullanılarak ulaşılabilecek 24 video ve 8 animasyon filmi eklenmiştir.

Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin teknolojik iletişim araçlarıyla kurdukları bağı ve düzeyi olumlu etkileyecek olan broşürler aynı zamanda Bakanlığımızca okul rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin yürütülmesinde  "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" hedefine kaynaklık edecektir.

Haz

Maltepe İlçe Milli Eğitim ve Rehberlik Araştırma Müdürlüğü ile Kapadokya Üniversitesi İşbirliğiyle  Eğitim Üzerine Çevirim İçi olarak, 03.06.2021 tarihinde düzenlenen Söyleşiye, Okul Müdürümüz Şükrü ORUÇ ve okulumuz öğretmenleri katılmıştır. Moderatörlüğünü Maltepe Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Sayın Serkan AZAP'ın yaptığı söyleşide, Sayın Yazar Alev ALATLI, Eğitim üzerine değerli bilgilerini paylaştı.

Haz

Okul sizinle güzel... Hoşgeldiniz Çocuklar. 1Haziran İtibariyle okulumuzun tüm kademelerini ve anasınıflarımızı yüzyüze eğitime açtık.

May

Ayçiçekleri Sınıfımız suluboya çalışmasıyla çarklar yaptılar.

1A sınıfı Origami ile köpek yapıyor

May

1C sınıfı  Matematik Dersi Örüntüler Çalışması yapıyor.

May

Sabancı Vakfının 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle hayata geçirdiği  Bandırma Vapurunu sanal gerçeklikte gezmek  istiyorsanız aşağıda verilen yere  tıklayarak Bandırma' ya  ulaşabilirsiniz. Daha sonra parmağınızla tıklayarak Bandırma Vapuruna ulaşıp çevresini 36O derece görebilirsiniz. Sağ üstteki 3 çizgiye tıklayarak vapurun içinin bölümlerini gezebilirsiniz.

1A Sınıfı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor

May

Öğrenc ve Öğretmenlerimiz 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını yaptıkları çeşitli etkinliklerle kutladı.

Bayramımız Kutlu olsun

May

Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası'nda Engelli bireylerin toplumsal yaşamda karşılaştıkları sorunlar hakkında farkındalık yaratmak amacıyla çeşitli etkinlikler yapılır.

Özel öğrencilerimiz için hazırlanan çalışmaların bulunduğu broşürlere ulaşmak için tıklayınız.

May

Gülen Yüzler Sınıfının Uzaktan Eğitimde Anneler günü kutlaması.