1.Sınıflar Uyum Haftası Eğitimlerimiz başladı. Tüm öğrenci öğretmen ve Veli'lerimize hayırlı olmasını dileriz.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı  Öğretmenler Kurulu Toplantımız 31.08.2021 tarihinde  öğretmenler odasında tüm idareci ve öğretmenlerin katılmıyla yapıldı.

Ağu

1.Sınıflarımızın şube kura çekimi bugün okulumuz bahçesinde gerçekleştirildi.

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını dileriz.

Ağu

6 Eylül 2021 itibariyle okulumuz tüm kademelerinde, haftada beş gün yüz yüze eğitime başlayacaktır.

Sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.

Tem

15Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü'nün 5. Yıl dönümünde tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Tem

2021-2022 yılından itibaren Bilim ve Sanat Merkezlerimizde eğitim alacak öğrencilerimizin yetenek alanlarına göre değerlendirneleri tamamlanmıştır. Tüm sınıf düzeyleri için taban puan genel zihinsel yetenek alanında 130, resim yetenek alanında 90,müzik yetenek alanında ise 70 puan olarak belirlenmiştir.Bilsem öğrenci değerlendirme sonuçlarına  ulaşmak için

Tem

Öğrencilerimiz karnelerini alarak yaz tatiline çıktıla.

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diler daha sağlıklı günlerde Eylül de görüşmeyi dileriz.

Tem

Eba kullanımı 1.sınıflar birincimiz 1A Sınıfı öğrencimiz Ömer Çağrı Ekinci yi tebrik ederiz.

Tem

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantımız Tüm idareci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Tem

Eba Kullanımınida 2.Dönem 4.Sınıflar Birincisi 4E Sınıfı  Öğrencimiz Kerem YAYMACI olmuştur.

Kendisini tebrik ederiz

Haz

4B Sınıfı öğrencileri kendi yazdıkları kitapları okulumuz bahçesibide imza günü düzenleyere, kitap severler için imzaladıla.Küçük yazarlarımızı kutluyoru.

Haz

Eba Kullanımınida 2.Dönem 2.Sınıflar Birincisi 2A Sınıfı  Öğrencimiz İbrahim Kayra ŞAHİN olmuştur.

Kendisini tebrik ederiz

Haz

Emekli olan sınıf öğretmenimiz Ülkü UYAR'ı yeni hayatına uğurladık. Okulumuza yapmış oldukları katkılardan dolayı kendilerine teşekkür eder, bundan sonraki hayatlarında huzurlu, sağlıklı, güvenli ve rahat bir yaşam dileriz.

Haz

MEB Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak, Covid-19 salgını sürecinde gerçekleştirilen seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde çocuklarımızın fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla "Telafide Ben de Varım" Programı hazırlanmıştır.

Okul öncesi eğitim, ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim okullarımızda öğrenim gören çocuklarımız için 5 Temmuz - 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında okul, ilçe ve il genelinde gerçekleştirilecek Program kapsamındaki bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleri ile etkinlikler planlanmış olup https://telafidebendevarim.meb.gov.tr adresinde yer almaktadır.

Haz

4C sınıfı öğrencilerimizi bir üst eğitimlerine uğurlamaya hazırlanıyoruz.