Veli Seminerleri

Okulumuz Veli Akademileri kapsamında 01.12.2020, Salı günü,saat 19.00 da Sağlıklı beslenme uzmanı ve diyetisyen Sayın Dila Sansür değerli bilgilerini bizlerle paylaşmak amacıyla okul psikolojik danışmanımız Sayın Gamze Alemdaroğlu  moderatörlüğünde  online olarak okulumuz instagram adresinde konuk etmiştir.

Okulumuz Veli Akademileri kapsamında

3 Kasım 2020, Salı günü,saat 19.00 da

İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Ömer ÇAM' ı , değerli bilgilerini bizlerle paylaşmak amacıyla

Okul Müdürümüz Sayın Şükrü ORUÇ moderatörlüğünde  online olarak okulmuz instagram adresinde konuk etmiştir.

Okulumuz Veli Akademileri kapsamında Uzman Psikolog Psikodramist Sayın Ferhat ÇELİK velilerimizle buluşarak Davranış Değiştirme yöntemleri hakkında değerli biligilerini paylaştı.

Okulumuzda Veli Akademileri  kapsamında Psikolog Ayten Ataç "Psikojik sorunlar ve istenmeyen davranışlar " konusuyla ilgili seminer gerçekleştirmiştir.

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 8 hafta boyunca Salı günleri 09.30.12.00 saatleri arasında gönüllü velilerimize  Çocuk eğitimiyle ilgili konuların akatarıldığı aynı zamanda annelerin çocuk yetiştirirken karşılaştıkları sorunlarında paylaşıldığı grup destek çalışması yapıldı. Eğitimlerin sonunda programa katılarak başarıyla tamamlayan tüm velilerimize katılılım belgesi verildi.

Okulumuzda Veli Akademileri kapsamında Uzman Psikolojik Danışman Sayın Bedi AYDIN velilerimizle buluşlarak değerli bilgilerini paylaştı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve UNİCEF in işbirliğinde hazırlanan Psikososyal Destek Programı kapsamında öğrenci,öğretmen ve velilerimize eğitimleriyle okulumuzda uygulanmaya devam ediyor.