Veli Seminerleri

LÖSEV İncileri Bilgilendirme Semineri okulumuzda velilerimizin katılımıyla Lösev İncileri Koordinatörü sayın Şerife Merkit KİREMİTÇİ tarafından okulumuzda gerçekleştirildi.

Okulumuz Veli Akademileri kapsaminda Kinik Psikolog Sayın Ayçanur ŞAVLIK “ Çocuklarda Oyunun Yeri ve Önemi konusunda degerli bilgilerini okulumuz konferans salonunda velilerimizle paylasti.

Ara

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında eğitim,okulumuz veli akademileri kapsamında okul konfrenas salonumuzda velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje ile uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda, anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesi ve farkındalığının artırılması hedeflenmektedir. Anneler aracılığıyla, uyuşturucu kullanımının erken tespiti ve bağımlılık sarmalına yakalanmadan çocuğa müdahale edilmesi amaçlanmaktadır.

27 Ekim  2023, Cuma  günü,saat 10.00 da

Okul Müdürümüz Hasan Ali BAYRAK ve Psikolojik Danışmanımız  Sayın Gamze ALEMDAROĞLU , trafından "Okul Kuralları ve Çocuklarda sınır koyma" konularında değerli bilgilerini  velilerimizle paylaştı.

Ülke olarak etkileri büyük olan yaşadığımız afet sonrası okulumuzda Psikoeğitim Çalışması Veli  oturumu  21.02.2023 Salı günü okul konferans salonunda tüm yönetici ve öğretmenlerimizin katılımıyla yapılmıştır. Öğrenci çalışmaları da hemen ardından sınıflarımızda uygulanmaya başlanacaktır.

Uyum Haftası eğitimlerimizin 2.gününde öğrencilerimiz öğretmenleriyle buluşurken Okul Rehber Öğretmenlerimiz 1.Sınıf ve Okul Öncesi velilerimize Uyum Eğitimleri verdi.

24 Mart  2022, Perşembe günü,saat 19.00 da

Fitterapi Sağlıklı Yaşam Merkezi Diyetisyen Dila SANSUR , "Sağlıklı Beslenme ve Hijyen" konusundaki değerli bilgilerini

uzaktan eğitim yoluyla  velilerimizle paylaştı.

Şbt

Okulumuz Veli Akademileri kapsamında,Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Gamze Alemdaroğlu tarafından,

17.02.2022 tarihinde Perşembe günü, saat 19.00 da Zoom uygulaması aracılığıyla " Çocuklarda olumlu davranış geliştirme " konusunda velilerimize bilgi paylaşımında bulunuldu.

Ara

Okulumuz Veli Akademileri kapsamında,Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Yasemin ŞENOL tarafından,

24 Aralık 2021 tarihinde Cuma günü, saat 19.00 da Zoom uygulaması aracılığıyla "Bilinçli Teknoloji Kullanımı " konusunda velilerimize bilgi paylaşımında bulunuldu.

Okulumuz Veli Akademileri kapsamında Dr.Oktay AYDIN ,Okul Müdürümüz Şükrü ORUÇ ' la birlikte okulumuz İnstagram canlı yayınında " Çocuğun gelişimini destekleyen anne baba olmak" konu hakkında ,4 Kasım 2021, Perşembe günü saat 19.00 da değerli bilgilerini bizlerle paylaştı.

Okulumuzda Veli Akademileri kapsamında, Okul Müdürümüz Şükrü ORUÇ ,21.10.2021 tarihinde saat 19.00'da, "Okul Kuralları ve Devamsızlık" değerli bilgilerini velilerimizle paylaştı

Okulumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümümüz tarafından 1.sınıf öğrenci Veli'lerimize Uyum Haftası Programımız dahilinde "Okula Uyum " Veli seminer çalışmasını, pandemi nedeniyle zoom uygulaması üzerinden 02.09.2021 tarihi de  yapılmıştır.

Okul Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümümüz tarafından "Salgın Hastalık Psikolojik Sağlamlık ve Psikoeğitim "Veli Eğitimleri zoom uygulaması üzerinden 09.09.2021 tarihinde, 14.00 ve 19.00 saatlerinde iki oturum olarak yapıldı.

16 Mart 2021, Salı günü,saat 19.00 da

Okulumuz Özel Eğitim Sınıfı Öğretmeni Arzu DOĞAN' ı , değerli bilgilerini bizlerle paylaşmak amacıyla

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Yasemin ŞENOL moderatörlüğünde  online olarak okulumuz instagram adresinde konuk  etti.

Okulumuz Veli Akademileri kapsamında

16 Şubat 2021, Salı günü,saat 19.00 da

Maltepe Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü ve Öğretim Görevlisi Sayın Serkan AZAP' ı , değerli bilgilerini bizlerle paylaşmak amacıyla

Müdür Yardımcımız Sayın İzzet DOĞAN moderatörlüğünde  online olarak okulumuz instagram adresinde konuk etmiştir.