May

Okulumuz 3.sınıflar futbol turnuvasında finale kalan 3D ve 3C Sınıfları final maçında karşı karşıya geldi. Güzel geçen bir maçın ardında Şampiyon  3C sınıfı öğrencileri oldu. Şmapiyon olan öğrencilerimizi ve tüm takımlarımızı tebrik ederiz.

May

Çanakkale Sehitligine düzenledigimiz gezide tur rehberleri ve ögretmenleri eliginde sehitlikleri ve tarihi mekänlari gün boyunca gezen ögrenciler, Çanakkale ruhunu yerinde hissettiler. Canakkale Savast'nin yasandigi topraklarda kahramanlik destaninin yazildidi o günlere gidilerek duygusal anlarin yasandigi gezi,

Canakkale Savaslarinin ve Canakkale cephesinin ögrenciler tarafindan daha iyi kavranabilmesi adina saha çalismasi özelligi de tasidi.

Anneler Günü programımız

May

Psikososyal Etkinlikler kapsamında 2.sınıf öğrencilerimiz "Güvenli Yerim" etkinliğini yaptı. Öğrencilerin  sıkıntılı ve rahatsız olduklarında kendilerini rahat, mutlu ve güvende hissedebileceği bir yeri düşünmek veya hayal etmek onları rahatlatabilir. Bu sebeple öğrencilerimiz de psikososyal etkinliklerin içinde bulunan etkinliği sınıflarında Rehberlik Servisinin eşliğinde uygulayarak birbirleriyle paylaştılar.

May

Okulumuz 4/C sinifi ögrencilerinden Hana TARIGHI ve 4/D sInifi ögrencilerinden Alara ATALAY bireysel olarak ilgilendikleri cimnastik bransinda eleme karsilasmalarinda basari göstererek Istanbul'un en iyileri ile yarisacak finalistler arasinda olmaya hak kazandilar.Akabinde katildiklar 2024 Istanbul Okullar Arasi Minik A Final yarismalarinda muazzam bir performans sergileyerek okulumuzu ve ailelerini gururla temsil ettiler.Altay Çesme Ilkokulu olarak, ögrencilerimizin her alanda gösterdikleri emek ve fedakarliklarini destekliyor, TEBRİK EDİYORUZ.

May

Okul Meclis Üyelerimiz, 6 Mayıs 2024 tarihinde, Şehit İlhan Varank Fen Lisesinde gerçekleştirilen Maltepe Öğrenci Meclisine katılım sağlayarak, görüş ve önerilerinde bulundu.

May

Okulumuz 3.Sinif ögrencilerimiz Ilkokul Fiziksel Etkinlikler Turnuvasi Maltepe 1. si oldular. Kupalarini lIçe Milli Egitim Müdürümüz Sayin Murat ALTINOZ ün elinden aldilar.

Ogrencilerimizi ve ögretmenlerimizi tebrik ederiz.

Okulumuz 4. Sinif ögrencilerimiz IFET Maltepe 1. si olmustur. Ögrencilerimizi ve ögretmenlerimizi kutluyoruz.

Yazar Ayse Yamaç'I okulumuzda konuk ederek, kitaplarimizi imzalattik. İmza sonrasi siniflarımızı ziyaret eden  yazar Ayse

Yamaç'tan bir kitabin yazim süreci ile ilgili bilgi verirken, öğrencilerimiz de  yazarlik hakkinda merak ettikleri sorularına cevap bulma şansı oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı tüm halkımızın katılımıyla okul bahçemizde  çoşkulu bir törenle kutlandı.

Okul Meclisi Üyelerimiz, 1-7 Nisan Kanser Haftası nedeniyle düzenlendikleri etkinlikte, bilgilendirici yazılar ve afişler hazırlayarak sınıf panolarında sergilediler.

1C Sınıfı Saatleri Öğreniyor

3C Sınıfı öğretmen ve öğrencilerimiz Kütüphane Haftası nedeniyle etkinlikler düzenledi.

Türkiye Tenis Federasyonu 27-30 Mart 2024 Izmit Tens Klübü 8-9-10 ya§ hafta sonu turnuvasi 9 Yas Erkekler Ata Berk Kurt ve 9 Yas kizlar Defne Su Sen birinci olarak tamamlamistir. Ogrencilerimizi tebrik ediyoruz.

3-D Sinifi ögrencilerimiz Sunay Akin

Oyuncak Müzesi ve Baris Manço Müzesini ziyaret ettiler.