Etiket Sonuçları: öğrenme

1C Sınıfı Saatleri Öğreniyor

Okulumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik birimi tarafından 4. Sınıf öğrencilerimize verimli ders çalışmanın nasıl olması gerektiğini ve öğrenme stillerinin ders çalışmalarına etkileri bir sunum ile anlatılarak , öğrenme stillerinden  görsel öğrenme, işitsel öğrenme ve kinestetik öğrenme nedir? Öğrenme stillerine göre verimli ders çalışma yöntemleri nelerdir? Rehberlik dersimizde bu soruların cevaplarını öğrenerek sonrasında öğrenme stilleri anketi uygulandı ve sonuçları öğrenciler ile beyin fırtınası eşliğinde paylaşılarak hangi öğrenme stillerine sahibiz? sorusunun cevaplarını hep birlikte bulduk.

Haz

2-B sinifi "Kültür Bavulu" gezisi kapasamında Istanbul Arkeoloji Müzelerinde Mitolojinin Izinde

Arkeolojiyi tanidilar. Ögrendikleri bilgileri etkinliklerle pekistirerek her biri birer Kültür Elçisi oldular.

Öğrenci ve Öğretmenlerimizle birlilte Rahmi Koç Müzesi'ni Ziyaret Ettik.

2C Sınıfı Rahmi Koç Müzesi 'ni Geziyor

3A sınıfı öğrenci ve öğretmenleri Rahmi Koç Müzesi'ni ziyaret etti.

3C Sınıfı öğrencilerimiz Kidsland Gezisinde doğayla içiçe bir gün geçirerek çok eğlendirler.

2C Sınıfı Tuzla Akvaryum Gezisinde.

1A Sınıfı Tuzla Akvaryum Gezisinde.

2B Sınıfı Tuzla Akvaryum Gezisinde.

3D Sınıfı Tuzla Akvaryum Gezisinde.

4B Sınıfı Tuzla Akvaryum Gezisinde.

3E Sınıfı Tuzla Akvaryum Gezisinde.

8-9 Mart 2022 tarihlerinde öğrenci ve öğretmenlerimiz Tuzla Akvaryumuna tanıma öğrenme ve eğlenme gezisine gitmiştir.

2D Sınıfı Tuzla Akvaryum Gezisinde.

2E Sınıfı Tuzla Akvaryum Gezisinde.

2A Sınıfı Tuzla Akvaryum Gezisinde.

1D Sınıfı Tuzla Akvaryum Gezisinde.

3B Sınıfı Maddenin hallerini deney yaparak Öğreniyor

3-B Sınıfımız uzaktan eğitimde havanın varlığını ispatlamak için deneyler yaptı.

1D sınıfı öğrencilerimiz "A" sesini öğrendiler

3D Sınıfımız kroki konusunu işeyerek sınıflarının krokilerini yaptılar