Etiket Sonuçları: OKULMECLİSİ

Okulumuz Öğrenci Meclisi üyelerimiz,

6 Mayıs 2024 Pazartesi günü İlhan Varank Fen Lisesinde yapılacak olan

İlçe Öğrneci Meclisi Toplantısına katılım sağlayarak görüş ve önerilerde bulunacaktır.

Okul Meclisi Üyelerimiz, 1-7 Nisan Kanser Haftası nedeniyle düzenlendikleri etkinlikte, bilgilendirici yazılar ve afişler hazırlayarak sınıf panolarında sergilediler.

Okul Meclisimizin Şubat Ayı Etkinliği

Okul Meclisi Toplantimiz

Ogrencilerde sorumluluk duygusunun gelismesini saglamak, kendi kendilerini elestirme ve kontrol edebilme yetilerini gelistirmek ögrencilere dersleri sevdirmek, benimsetmek sicak bir atmosfer içinde çalisma ve kisisel atilimlar yapabilme aliskanlig kazandirmak amacinda olan okul meclisimiz Subat ay etkinlik planinda, ögrenciler arasinda kargilikli saygili ve olçulu olabilme, anlayisla hareket edebilme aliskanliklarint kazandirmak ve zor durumlarla karsilastigimizda bas edebilme becerilerini gelistirmek amactyla çesitli etkinlikler düzenledi.

Okulumuz Okul Meclis Başkanımız 3B sınıfı öğrencimiz Nehir AKDAĞ Maltepe İlçesi İlkokullar Okul Meclis Üyesi olarak ve İlkokullar Öğretmen temsilcisi Meclis Üyesi  Rehber öğretmenimiz Yasemin ŞENOL ile birlikte, Maltepe Kaymakamımız Sayın Bahri TİRYAKİ ve İlçe MEB Müdürümüz Sayın Murat ALTINÖZ 'ünde katılım gösterdiği ilçe Öğrenci Meclisi toplantısına katıldılar. Okullarda yapılması planan çalışmaların üzerinde durulduğu toplantıda öğrencimiz Nehir AKDAĞ da pek çok konuda görüşlerini ifade etmiştir.

Sınıflarımızdan gelen temsilcilerimizle Okul Meclisimizi oluşturduk. Okul Meclis seçimlerimizi yaparak Okul Meclis Başkan,başkan yardımcısı ve üyelerimizi seçtik. Okul Meclis Başkanımız 3B sınıfı öğrencilerimizden Nehir AKDAĞ seçilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.