Öğretmen Seminerleri

Ülke olarak etkileri büyük olan yaşadığımız afet sonrası okulumuzda Psikoeğitim Çalışması Öğretmen  oturumu  20.02.2023 Pazartesi günü okul konferans salonunda tüm yönetici ve öğretmenlerimizin katılımıyla yapılmıştır. Öğrenci çalışmaları da hemen ardından sınıflarımızda uygulanmaya başlanacaktır.

Okul Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümümüz tarafından "Psikolojik Sağlamlık ve Psikoeğitim "Öğretmen bilgilendirme toplantısı 02.09.2021 tarihinde yapıldı.

Covid 19 Salgın hastalığı nedeniyle okulumuzda  Psikososyal Destek Programı uygulanmaya başlandı. Okul Psikolojik Danışmanlarımız tarafından,öğretmenlerimize hijyen,maske ve mesafe kurallarına uyarak iki ayrı sınıfta Programımızın öğretmen oturumlarını  gerçekleştirerek bilgilendirmede bulundular. Covi19 Salgın hastalığının öğretmenler,çocuklar ve ebevynler üzerindeki yarattığı olumsuz etkileri azaltmayı hedeflediğimiz psikososyal programımız yıl boyunca devam edecektir.

Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Yürütme Kurulu Toplantıları 1. ve 2. dönem olarak tüm üyelerin katılımıyla rehberlik servisinde gerçekleşti.

Okulumuz Öğretmenleri Rehberlik Servisimiz tarafından Mesleki Etik Kuralları konusunda eğitim alarak bilgilerini tazelediler.

Milli Eğitim Bakanlığının ve UNİCEF in işbirliğiyle hazırlanarak yürütülen psikososyal destek programı öğrenci, öğretmen ve veli eğitimleriyle okulumuzda uygulanmaya devam etmektedir.