Belirli Gün ve Haftalar

'Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir' diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sanat ve sanatçıyı, milletlerin varlığı bakımından hayati önem taşıyan bir olgu olarak değerlendirmiştir. Kültürel gelişimin ve toplumsal kalkınmanın mihenk taşlarından olan tiyatronun gelişmesine ve sevdirilmesine katkıda bulunan değerli tiyatrocularımızın, tiyatronun kitlelere sunulmasında çaba sarf eden tüm sanatçılarımızın, sahne emektarlarımızın ve tiyatro severlerin 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutluyor, esenlikler diliyoruz.

" Herhangi bir genç yaşlılığından dolayı bir ihtiyara hürmet ederse, yüce Allah'ta yaşlandığında ona hürmet edecek kimseler halkeder."(Hadis-i Şerif)

Yaşlı nüfus artış hızına paralel olarak yaşlılık ve yaşlı sağlığı konularında farkındalık yaratmak amacıyla "18–24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası" olarak anılmakta ve bu tarihlerde çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Okulumuzda da çeşitli etkinliklerle yaşlılar haftası kutlamaları yapıldı.

Orman haftası ya da ağaç bayramı olarak bilinen haftada çeşitli kutlamalar yapılır. 21 - 26 Mart haftasında kutlanan Orman Haftası'nda çocuklara ormanın önemi anlatılır. Hafta boyunca çocuklara ağaçların önemi anlatılır ve fidan dikme işlemi gerçekleşir. okulumuzda da çeşitli etkinliklerle orman haftası kutlandı.

Öğrencilerimiz anneler günü yaptıkları etkinliklerle kutladılar.

2 Nisan günü  okulumuz idareci,öğretmen ve öğrencileri ,mavi giyerek Otizm Farkındalık Gününe dikkat çektiler ve  destek oldular.

Kütüphaneler haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Okulumuzda 8Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması