Etiket Sonuçları: öğretmen

Emekli olan ögretmenlerimiz Sibel KINAY ve Gül

ERDOGAN, emekli olan müdür yardimcimiz Murat

ONER bugün bizleri ziyaret ettiler. Okul Müdürümüz Hasan Ali BAYRAK tarafindan kendilerine Hizmet Seref Belgeleri takdim edildi. Nazik ziyaretlerinden oturu kendilerine ok tesekkur ediyor, emeklilik yasantilarinda mutluluklar diliyoruz.

Okulumuzda okul aile birliği ve okul idaremiz tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamasını gerçekleştirildi. Bu özel günü daha da anlamlı hale getirerek tüm öğretmenlerimizi bir kahvaltı etkinliğinde buluşturan başta Okul Müdürümüz Sayın Hasan Ali BAYRAK 'a, değerli Müdür yardımcılarımıza ve Okul Aile Birliğimize çok teşekkür ederiz.

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun

Okul idareci ve öğretmenlerimiz yeni eğitim öğretim yılını birlikte yaptıkları bir kahvaltıyla güzel bir başlangıçla karşıladılar.

Tüm öğrenci öğretmen ve velilerimize yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun diliyoruz.

Ülke olarak etkileri büyük olan yaşadığımız afet sonrası okulumuzda Psikoeğitim Çalışması Öğretmen  oturumu  20.02.2023 Pazartesi günü okul konferans salonunda tüm yönetici ve öğretmenlerimizin katılımıyla yapılmıştır. Öğrenci çalışmaları da hemen ardından sınıflarımızda uygulanmaya başlanacaktır.

Şbt

Ülke olarak etkileri büyük olan yaşadığımız afet sonrası okulumuzda Psikoeğitim Çalışması Öğretmen ve Veli  Oturumu yapılacaktır. Öğrenci çalışmaları da hemen ardından sınıflarımızda uygulanmaya başlancaktır.

24 Kasım Öğretmenler gününü okulumuz 3-B sınıfın hazırladığı programla kutladık.

Değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler günü kutlu olsun.

Şbt

2021-2022 eğitim yılı 2.Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı tüm idareci ve öğretmenlerin katılımıyla 7 Şubat 2022 tarihinde öğretmenler odasında yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarımızda eğitim öğretim,

Birinci dönem 21 Ocak 2022 tarihinde sona erecektir.

Sömestre tatili hafta sonlarıyla birlikte 16 gün olacak ve

ikinci dönem 7 Şubat 2022 tarihinde başlayacaktır.

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Kosova Cumhuriyet ' inden gelen kardeş okulumuz Abdulfresi İlkokulu öğretmenleri sınıflarımızda öğrenci ve öğretmenlerimizle buluştu. Yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Kosova Cumhuriyeti Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Kosova Büyükelçiliği davetiyle  "Kardeş Okul Protokolleri" imzaladığımız Kosova Abdulfresi İlkokulu öğretmenleri, 6 Ocak 2022 tarihinde  okulumuzu ziyatette bulunmuşlardır. Sınıflarımızda öğrenci ve öğretmenlerimizle buluşan misafirlerimiz, iki ülkenin eğitim sistemi hakkında görüş alışverişinde bulundular. Birlikte yapabilecekleri ortak çalışmaları belirlediler.

Kardeş okulumuz Abdulfresi İlkokulu Öğretmenlerine işbirliği ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuz idareci ve öğretmenleri öğretmenler günü pasta keserek kutladı

24 Kasım Öğretmenler Günü oklumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Tüm Öğretmenlerimizin gününü kutluyor,sağlıklı ve başarılı günler diliyoruz.

Okul Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümümüz tarafından "Psikolojik Sağlamlık ve Psikoeğitim "Öğretmen bilgilendirme toplantısı 02.09.2021 tarihinde yapıldı.

Tem

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantımız Tüm idareci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Haz

Emekli olan sınıf öğretmenimiz Ülkü UYAR'ı yeni hayatına uğurladık. Okulumuza yapmış oldukları katkılardan dolayı kendilerine teşekkür eder, bundan sonraki hayatlarında huzurlu, sağlıklı, güvenli ve rahat bir yaşam dileriz.

Haz

Öğretmenler  için Telafi Programı hazırlandı.

Covid 19 Salgın hastalığı nedeniyle okulumuzda  Psikososyal Destek Programı uygulanmaya başlandı. Okul Psikolojik Danışmanlarımız tarafından,öğretmenlerimize hijyen,maske ve mesafe kurallarına uyarak iki ayrı sınıfta Programımızın öğretmen oturumlarını  gerçekleştirerek bilgilendirmede bulundular. Covi19 Salgın hastalığının öğretmenler,çocuklar ve ebevynler üzerindeki yarattığı olumsuz etkileri azaltmayı hedeflediğimiz psikososyal programımız yıl boyunca devam edecektir.

Ağu

Milli Eğitim Bakanlığının ve UNİCEF in işbirliğiyle hazırlanarak yürütülen psikososyal destek programı öğrenci, öğretmen ve veli eğitimleriyle okulumuzda uygulanmaya devam etmektedir.