Etiket Sonuçları: ziyaret

3-D Sinifi ögrencilerimiz Sunay Akin

Oyuncak Müzesi ve Baris Manço Müzesini ziyaret ettiler.

May

Okul Müdürümüz Sükrü ORUÇ, 4/A sinif Ögretmenimiz Müge KÖROGLU ve okulumuz ögrencileri, lIçe Milli Egitim Müdürümüz Sn. Murat ALTINÖZ' ü ziyaret ederek okul dergimiz için güzel bir soylesi gerçeklestirdiler.

Kosova Cumhuriyet ' inden gelen kardeş okulumuz Abdulfresi İlkokulu öğretmenleri sınıflarımızda öğrenci ve öğretmenlerimizle buluştu. Yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Kosova Cumhuriyeti Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Kosova Büyükelçiliği davetiyle  "Kardeş Okul Protokolleri" imzaladığımız Kosova Abdulfresi İlkokulu öğretmenleri, 6 Ocak 2022 tarihinde  okulumuzu ziyatette bulunmuşlardır. Sınıflarımızda öğrenci ve öğretmenlerimizle buluşan misafirlerimiz, iki ülkenin eğitim sistemi hakkında görüş alışverişinde bulundular. Birlikte yapabilecekleri ortak çalışmaları belirlediler.

Kardeş okulumuz Abdulfresi İlkokulu Öğretmenlerine işbirliği ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.