Etiket Sonuçları: bayram

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı tüm halkımızın katılımıyla okul bahçemizde  çoşkulu bir törenle kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Okul Törenimiz,

23 Nisan 2024 Salı Günü,

Saat 09.00 da

Okul Bahçemizde

öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladığı etkinliklerle gerçekleştirilecektir.

Tüm halkımız davetlidir.

Cumhuriyetimizin 100.Yılını tüm öğrenci,öğretmen ve velilerimizin katılımıyla okulumuzda yapılan çoşkulu bir törenle kutladık.

Maltepe Belediyesi Bando Takımı Cumhuriyetimizin 100.Yılı şerefine okulumuzu ziyaret ettiler. Cumhuriyet Bayramı kutlama hazırlıklarımıza renk kattılar.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı Kutluyoruz

May

Çeşitli Spor Dallarında Ödül Kazanan Öğrencilerimiz, madalyalarını Okul MÜüdürümüz Şürkü ORUÇ, öğretmenleri ve annelerinin ellerinden madalyalarını aldılar.

3B Sınıfımız 23 Nisan Kutlaması

3E Sınıfımız 23 Nisan Kutlaması

3D Sınıfımız 23 Nisan Kutlaması

3A Sınıfımız 23 Nisan Kutlaması

2E Sınıfımız 23 Nisan Kutlaması

2D Sınıfımız 23 Nisan Kutlaması

2C Sınıfımız 23 Nisan Kutlaması

2B Sınıfımız 23 Nisan Kutlaması

1E Sınıfımız 23 Nisan Kutlaması

1D Sınıfımız 23 Nisan Kutlaması

1C Sınıfımız 23 Nisan Kutlaması

1A Sınıfımız 23 Nisan Kutlaması

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı törenimizi okulumuz bahçesinde tüm öğrenci,öğretmen  ve velilerimizin çoşkuyla gerçekleştirdik.

Cumhuriyetimizin 99. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkulu törenle kutlanmıştır. Okul panolarımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özenle hazırlanmışır. Yapılan her faaliyette emek veren öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı çoşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamamız

4B Sınıfımız 23Nisan Bayram Kutlaması

3D Sınıfımuz 23Nisan Bayram Kutlaması

2E Sınıfı 23Nisan Bayram Kutlaması

23 Nisan Ulusal EgemenliK ve Çocuk Bayramı ilçe töreni okulumuzda kutlanmıştır. Programımıza katılan Sayın Kaymakamımıza, İlçe Müdürümüze , Garnizon Komutanımıza ve değerli protokole teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz bayramlarını büyük bir çoşkuyla kutladılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimize tüm halkımız davetlidir.

Cumhuriyetimizin 98. yılını 29 Ekim 2021 de,  okulumuz bahçesinde,  öğrenci,öğretmen ve velilerimizin katılımıyla öğrencilerimiz tarafından yapılan gösteriler ve okunan şiirler eşliğinde çoşkuyla ve sevinçle kutladık...

Öğrencilerimiz 19 Mayıs ve Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor.

1A Sınıfı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor

May

Öğrenc ve Öğretmenlerimiz 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını yaptıkları çeşitli etkinliklerle kutladı.

Bayramımız Kutlu olsun