Etiket Sonuçları: adaygösterme

Öğrencilerin yetenek alanlarına göre aday gösterilme işlemleri 08-19 Ocak 2024 tarihleri arasındaki gerçekleştirmek üzere okulumuzda  başladı.

2022-2023 Yılı Bilim ve Sanat Merkezi Müzik uygulamaları ön değerlendirmeleri 20 - 24 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirmek üzere sınıf öğretmenlerimiz tarafından okulumuzda yapılmaya başlanmıştır.

Ara

Örgün eğitim kurumlarına devam eden ve genel zihinsel, resim veya müzik yetenek alanlarında özel yetenekli olarak tanılanan öğrencilere, yeteneklerini geliştirerek kapasitelerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla destek eğitimi vermek üzere açılan BİLSEM'ler için 2022-2023 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilecek "BİLSEM Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme " sürecinin değerlendirilmesi amacıyla 16.12.2022 tarihinde okul konferans salonunda tüm idareci ve öğretmenlerin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı bilim ve sanat merkezlerine alınacak özel yetenekli öğrencileri belirlemek üzere 2021-2022 eğitim öğretim yılında yapılacak olan öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecine ait kılavuz yayımlanmıştır.

Bilim ve sanat merkezlerine öğrenci tanılama sürecine ilişkin işlemler 1, 2, 3 ve 4. sınıf seviyelerinde sınıf öğretmenleri tarafından yetenek alanlarına göre aday gösterilen öğrenciler arasından yapılacaktır.

Öğrencilerin yetenek alanlarına göre aday gösterilme işlemleri 10-21 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

"2021-2022 YILI BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA VE YERLEŞTİRME KILAVUZU"NA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.