Etiket Sonuçları: 8mart

18 Mart Çanakkale Sehitlerini, Çanakkale Zaferinin 109. yil dönümünde okulumuzda yapılan törenle saygrı ve minnetle andık.

8 Mart Kadinlar Günü nedeniyle okulumuzda program düzenlendi.

8 Mart Kadinlar Günü programinIn hazirlanmasinda emegi geçen 1 - D ve 1 - E sinifi ögretmen ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi. Okulumuzun düzenlediği törende başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için savaşan bütün askerlerimizi; şarkılarla, şiirlerle, tiyatro gösterileriyle andık.

Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi. Okulumuzun düzenlediği törende başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için savaşan bütün askerlerimizi; şarkılarla, türkülerle, tiyatro gösterileriyle andık.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü okulumuzda tüm öğretmenlerimizin katılımıyla kutladık.

Okulumuzda 8Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması